Jdi na obsah Jdi na menu
 


Snídaně je základ celého dne

Kdo nesnídá, měl by ihned začít! :) 

Snídaně je prvním a nejdůležitějším jídlem dne. 
Snídaně je nastartování metabolismu.
Stále více studií prokazuje, že lidé, kteří do nového dne startují s jídlem, obsahujícím většinu potřebných živin, jsou úspěšnější při hubnutí a dosahují lepších výsledků v mentálních schopnostech.
Dále je prokázáno, že právě snídaně rozhoduje o kvalitě spánku. 
Úkolem snídaně = doplnit vodu + látky + živiny, které tělo po dobu spánku spotřebuje, a zároveň dodat energii do nového dne.
Snídat bychom měli nejpozději hodinu od probuzení. 
Má snídaně dřív vypadala jako: káva, croissant - taková snídaně nedělala žádný problém, jedla jsem takové jídlo jen ráno, zbytek dne byl zdravější. Chodila jsem do posilovny, takže jsem to ihned spálila. Od 5.1.2015 jsem s posilovnou přestala, šla jsem na operaci kolene, takže sport jsem musela úplně omezit. Do doby, než budu moct chodit po svých a ne o berlích, zbývá 14 dní, 14 dlouhých dní a já se nemohu dočkat, až opět nastoupím do posilovny a všechno to, co jsem nabrala během těchto týdnů, zase shodím. Od pondělí si začínám opět dávat pozor na jídla, už nesnídám takové sladké snídaně, prtoože vím, že bych to vůbec ničím nespálila. Odteď má snídaně vypadá takto: káva, voda, musli s mlékem (jen tehdy, pokud nemám odpoledku, abych se po škole mohla naobědvat normálně), a pokud odpoledku mám, dám si to, co normálně, ale musli nahradím obědem, který bych odpoledně sníst měla, ale nesním, protože přece jen obědvat v 5 hodin, není zrovna to nejlepší. 

480--1-.jpg